Over IC Service bv

IC Service bv uit Heusden-Zolder is een waarde in de bouwonderneming.

Bouwbedrijf IC Service bv is niet zo maar een bouwbedrijf. De onderneming wil in deze sector een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare bouwpartner zijn met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van bestaande en nieuwbouw gevels. De zaakvoerder ziet er persoonlijk op toe dat de volledige uitwerking en de verwezenlijkingen van uw plannen centraal staan in het realiseren van jullie projecten.

IC Service bv staat niet alleen voor de degelijke uitwerking van jullie dromen maar ook voor een klantvriendelijke en betaalbare oplossing. Zo is IC Service bv ook een erkend aannemer voor het plaatsen van steenstrips, waarbij wij ook steeds de juiste informatie aan onze klanten kunnen bieden doordat er een waardevolle relatie is bij de fabriekanten van deze systemen.

Dat onze klanten steeds tevreden zijn met hun nieuwe gevel, merken wij aan de mond-aan-mond reclame die achteraf vaak ontstaat. U zal dan ook versteld staan over het frisse, nieuwe uitzicht waarover uw woning beschikt na de uitgebreide opknapbeurt.

Bij ons is een woord een woord, IC Service bv doet niet mee in een prijzenslag. Van correctheid en prijs/kwaliteit maken wij een absoluut punt. Neemt u dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wilt bereiken of een offerte wenst, kan dit uiteraard steeds via onze contactpagina.